top of page

WEB DEVELOPER

Vi söker

 

Du är en webbutvecklare som har arbetat med front-end och webbutveckling i CMS i 1-3 år. Du vill idag arbeta på ett företag som erbjuder konsult- och byråtjänster inom digital kundkommunikation och coaching utav marknadsavdelningar. Som utvecklare kommer du att arbeta med produktion av personaliserade upplevelser. Våra uppdrag anpassas utifrån kundens förutsättningar och mål. 

 

Du är

Vi tror du är positiv, effektiv, noggrann och trivs i interaktionen med kollegor och samarbetspartners. Din nyfikenhet och drivkraft gör att du ständigt håller dig uppdaterad kring trender och nya tekniker. HMTL5, CSS3 och Javascript pratar du flytande och har du tidigare arbetat med ramverk och bibliotek som jQuery och Bootstrap är det meriterande. Du bygger responsivt och tänker mobile first. Meriterande är även att ha arbetat med Adobe Marketing Cloud, AEM, Salesforce Marketing Cloud, Hubspot Marketing Hub eller andra Martech system, liksom erfarenheter av A/B tester. 

 

Vi erbjuder

Du kommer vara del av team av marknadskonsulter som förstår hur organisation, process och teknik spelar samman för att ta våra kunder till nya nivåer. Teamet består idag av medarbetare med stor kunskap inom kundupplevelseutveckling, onlinemarknadsföring, omnikanalstrategi, content, design, sociala medier och affärsutveckling. Du kommer få ta en utvecklande och delvis drivande roll inom ett team av duktiga kollegor. Att arbeta på Recoordinate innebär mycket frihet under eget ansvar och att vara del utav ett ambitiöst och kul team. Vi är ett företag som värnar om personlig utveckling och god sammanhållning. 

 

Krav

 • Erfarenhet av responsiv webbdesign, CSS3, HTML5 och Javascript

 • Vet hur du ska optimera en lösning för att maximera tillgänglighet och prestanda 

 

 

Meriterande

 

 • Erfarenhet av SCRUM / Agila metoder

 • Erfarenhet av Adobe, Salesforce eller Hubspot plattformar

 • A/B-tester

 • E-post mallar

 • iOS/Android appar

 • Erfarenhet av bibliotek och ramverk som Bootstrap, jQuery, Laravel, Angular, React.js

Övrig information

 • Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning

 • Start: Omedelbart, med hänsyn till uppsägningstid

 • Plats: Sveavägen 59, Stockholm

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast. 

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Ögren. på Recoordinate.

david.ogren@recoordinate.com

Välkommen att ansöka idag! 

Vilka vi är

 

Recoordinate är ett svenskt konsultbolag som hjälper våra kunder att skapa konkurrensfördelar genom att sätta kunden i fokus och leverera nästa generations kundupplevelse. Vi är specialiserade på att utveckla och effektivisera organisationer, processer och system för att stödja marknadsföring, försäljning och kundservice. Vi bryter ner silos och skapar korsfunktionella team, så att våra kunder kan säkra sin tillväxt och lönsamhet genom att utveckla nästa generations datadrivna kundupplevelser. Du är troligen bekant med många av våra kunder då vi är glada och stolta över att ha fått möjlighet att arbeta med bland annat Telenor, Vattenfall, Nordea, SOS Barnbyar och Paradox.

                                                              

Vi brinner för vårt arbete, vår omvärld och vi gillar musik, att åka skidor och spela boule. Hos oss finner du dansare, cyklister, surfare, konstvetare, gamers och fashionistas och vi vet hur man maler och brygger det bästa kaffet. Du delar vår filosofi att det är roligt att ta initiativ och du har en positiv syn på livet, gillar att lära dig nytt och att ställas inför nya utmaningar. 

recoordinate_logo_tagline_(w).png
bottom of page